Chambers Europe 2018

Rešavanje sporova

Zapaženo prisustvo na srpskim tržištima za sporove, sa izgrađenom reputacijom u oblasti međunarodne arbitraže i sve većim prisustvom u međunarodnim investicionim predmetima pred ICSID-om. Zastupaju kako multinacionalne kompanije tako i vlade i njihove organe ili agencije.

Ističu se po: Klijenti komentarišu da su članovi tima „veoma stručni, znaju posao i nikada ne iznevere“.

Istaknuti stručnjaci

Vladimir Đerić rukovodi odeljenjem i fokusiran je na međunarodnu arbitražu. Nastupa kao zastupnik i arbitar i ima naročito iskustvo u zastupanju država u predmetima koji se tiču energetike. Izvori naglašavaju njegovu istaknutost u sporovima visoke vrednosti.

Intelektualna svojina

Ističu se po: Jedan od izvora opisuje kancelariju kao „razvijen tim visoko stručnih advokata za zaštitu intelektualne svojine sa temeljnim poznavanjem zakona o zaštiti intelektualne svojine i parničnih postupaka u Srbiji, koji pokazuje ogromnu posvećenost“.

Istaknuti stručnjaci

Jedan klijent opisuje Dejana Bogdanovića kao „izuzetno iskusnog advokata čija su znanja i sposobnost stavili našu kompaniju na pravi put“. Poznavaoci tržišta hvale i Maru Janković, ističući njenu sposobnost „brzog rešavanja problema“.