„Prvi izbor za žigovne predmete u Srbiji“ je opšte mišljenje o uglednoj firmi MJB – WTR1000 2020

„Prvi izbor za žigovne predmete u Srbiji“ je opšte mišljenje o uglednoj firmi MJB. Sa sedištem u Beogradu, ali aktivna širom regiona Balkana, kroz pažljivo odabranu i kultiviranu mrežu saradnika, ova firma spretno upravlja velikim IP portfeljem i stručno vodi sudske sporove i predmete koji se tiču sprovođenja prava prestižnih kompanija, uključujući i jedan od najpoznatijih brendova švajcarskih satova.

Tvorac specijalizovanih usluga ovog stručnog ansambla je Dejan Bogdanović, “ugledni parničar poznat po svom radu na značajnim predmetima”. Jedan klijent sa oduševljenjem ističe da je „Dejan lak za saradnju, veoma brzo reaguje i daje koncizne savete, a izuzetno je stručan advokat sa izvanrednim pregledom pravnog pejzaža u Srbiji i inostranstvu.“

Ove godine mu se u WTR 1000 pridružuje Mara Janković, koja takođe ubire pohvale sa tržišta: „Mara je sjajan stručnjak koji pruža uslugu vrhunskog kvaliteta.“ Ona je uvek u toku sa novinama u zakonu o žigovima kroz rad u odborima udruženja INTA i kroz ostale dodatne aktivnosti.