Chambers Europe 2017

Rešavanje sporova

Sve veće prisustvo na srpskom tržištu sporova, sa izgrađenim renomeom u oblasti međunarodne arbitraže.

Istaknuti praktičari

Vladimir Djerić fokusira se na međunarodnu arbitražu. Izvori napominju: „Veoma je vešt, istovremeno vlada brojnim temama, ali ima akademski pristup – on zaista zna znanje.“ Savetovao je britansko Ministarstvo odbrane kao stručnjak za kosovsko i srpsko pravo.

Intelektualna svojina

Specijalizovana kancelarija za intelektualnu svojinu koja pokriva širok spektar najzahtevnijih pitanja, uključujući povrede prava i parnice, podnošenje carinskih mera i pružanje klijentima strategije zaštite intelektualne svojine. Zapažena po svom iskustvu u nekoliko dodatnih oblasti, uključujući farmaceutski, automobilski i tehnološki sektor.

Ističu se po: Klijenti ističu: „Svi njihovi ugovori su visokog standarda. Imaju veoma dobro uspostavljenu mrežu u celom regionu, tako da su vrlo efikasni i iskusni – pogotovo u ovoj vrsti posla.”

Istaknuti stručnjaci

Dejan Bogdanović je veoma cenjen zbog svog iskustva u rešavanju sporova. Klijenti ga opisuju kao „zvezdu kancelarije“, ističu ga kao „samouverenog, iskusnog i pouzdanog“ advokata. Mara Janković je preporučena kao „zvezda u usponu“ u okviru kancelarije. Sagovornici je opisuju kao „usmerenu na klijenta i pragmatičnu“. Takođe nastupa kao arbitar u sporovima oko domenskih imena.