O nama

Advokatska kancelarija Mikijelj Janković i Bogdanović osnovana je 1985. godine u Beogradu, u Srbiji. Našim klijentima pružamo usluge u više od 30 država, a naročito u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Kosovu.

Legal 500 i Chambers and Partners kontinuitetu rangiraju našu kancelariju  kao jednu od najboljih advokatskih kancelarija u oblastima zaštite prava intelektualne svojine i rešavanja sporova, a naši advokati su rangirani kao vodeći eksperti u ovim oblastima..

Naš portfolio klijenata čine velike inostrane i domaće kompanije iz energetskog sektora, sektora prehrambene industrije, farmaceutske industrije, kozmetike, hemijske industrije, automobilske industrije, mode, medija. Na zahtev Vam možemo dostaviti listu naših klijenata koji se bave određenom granom industrije.

Takođe zastupamo vlade država i neprofitne organizacije u oblastima javnog i privatnog prava.

Mikijelj Janković i Bogdanović su još od ranih devedesetih godina „advokati od poverenja“ više stranih ambasada u Beogradu. Ponosni smo što među svoje klijente ubrajamo ambasade Belgije, Kanade, Danske, Nemačke, Japana, Holandije, Norveške, Španije i Švedske.

Naš rad prilagođavamo specifičnim potrebama naših klijenata, bez obzira na veličinu njihovog poslovanja, jer smatramo da je to jedini način da klijenti dobiju uslugu vrhunskog kvaliteta kojoj težimo.

Drugi o nama

World Trademark Review 2019

„Mikijelj Jankovic & Bogdanovic je jedna od vodećih advokatskih kancelarija koja se bavi žigovima u Srbiji. Stručnost i dostupnost njihovih advokata je izuzetna; njihovi saveti

The Legal 500 2019

Intelektualna svojina Ekspertiza Mikijelj Janković & Bogdanović u oblasti intelektualne svojine obuhvata žigove, patente, dizajn, oznake geografskog porekla, biljne sorte, autorska prava i domenske nazive.

Chambers Europe 2019

Rešavanje sporova Ističu se po: Prema jednom klijentu, „reaktivnost, efikasnost i pragmatičnost“ tima su veoma korisni elementi. Istaknuti stručnjaci Prema rečima sagovornika, Vladimir Djerić je

Chambers Europe 2018

Rešavanje sporova Zapaženo prisustvo na srpskim tržištima za sporove, sa izgrađenom reputacijom u oblasti međunarodne arbitraže i sve većim prisustvom u međunarodnim investicionim predmetima pred